Ontstoppingen en camera-inspectie - geurdetectie

Ontstoppingsdienst nodig?

Wanneer heb je een ontstoppingsdienst nodig? Bij last van een verstopte afvoer, verstopte wc’s, gootstenen of verstopte riolering… Blijf niet langer bij de pakken zitten! Riskeer geen ernstige brandwonden of hoge herstelkosten door zelf aan de slag te gaan met gevaarlijke chemische producten, die het milieu trouwens ernstige schade toebrengen.
 


 

Camera-inspectie -  geurdetectie

Camera controleIndien er meer aan de hand is dan gewoon een verstopping gebruiken wij onze camera. Via een daarvoor ingerichte apparatuur kunnen we een kijkje nemen met een camera controle of sonar controle van de afvoerleidingen. Door het gebruik van de camera kunnen we de plaats van het probleem exact aanduiden en kan een duidelijk beeld gegeven worden van de oorzaak; beschadigingen, verzakkingen, breuken… Hierna kan ook een offerte voor een herstelling aangevraagd worden.  


 

Opzoeken van afvoeren en putten

Verborgen afvoerbuizen en putten kunnen opgespoord worden met een speciale detector. Er wordt een zender door de leidingen gestuurd en boven de grond worden deze signalen opgevangen. Hierdoor kan de exacte plaats van de buizen/putten bepaald worden.


 


  Michel Gillesjans

  Kouter 26
  1785 Merchtem

  Tel: 052 37 45 57
  Gsm: 0475 62 27 95

  [email protected]